Tractaments

Tractaments

Ajudem a fer què el teu fill adquireixi aquell so que ara no sap pronunciar i que aconsegueixi parlar amb fluïdesa de forma entenedora.

A Logopèdics disposem dels darrers avenços tecnològics pel tractament de la Dislèxia i el retard del procés lectoescriptor.

Saps que les dents del teu fill es poden desplaçar del seu lloc i tot i fer servir ortodòncia tornar-se a moure? A Logopèdics utilitzem les tècniques més innovadores en teràpia miofuncional.

A Logopèdics fem que la rehabilitació de la veu dels més petits…  sembli un joc. Fins i tot podem millorar la seva tècnica vocal. Qui sap, potser serà cantant!

Ajudem a fer que el teu fill aprengui a comunicar-se tot i fer servir un audiòfon o implant coclear o sistemes alternatius com la llengua de signes.

Procés de tractament

Com funciona el tractament?

 • 1
  DIAGNÒSTIC

  A la primera visita realitzarem les proves necessàries per poder determinar el diagnòstic i proposar-vos el pla de tractament més adient per al vostre fill o filla.

 • 2
  TRACTAMENT

  El pla de tractament és completament personalitzat i el realitzem sempre de forma individual. La freqüencia i la durada de les sessions s'estableix en funció de cada infant.

 • 3
  SEGUIMENT

  Periòdicament, valorem l’evolució del tractament.
  Ens coordinem amb els diferents professionals que intervenen en el tractament i establim pautes amb unitat de criteris.

 • 4
  ÈXIT

  Aquest és el nostre objectiu.

  Ens encanta quan ens trobem pel carrer o ens veniu a veure per explicar-nos tot el que ha aconseguit el vostre fill.

La nostra metodologia

Tractament individual

No és igual el Pol que el Pau, ni el Marc que la Carla, ni la Júlia que la Laia... A Logopèdics sabem que el teu fill té unes necessitats específiques, per això elaborem el pla de tractament completament personalitzat i realitzem sempre les sessions de forma individual.

Motivació

Gràcies al nostre mètode dinàmic i multisensorial i a l’ús de les darreres tecnologies, mantenim motivat al nen durant tot el tractament i aconseguim tenir la màxima eficàcia, obtenint els millors resultats en el mínim temps possible.

Coordinació Interdisciplinària

Ens coordinem amb totes les persones que intervenen en l’educació del teu fill i amb els professionals que participen en el seu tractament. Només així podem caminar tots en la mateixa direcció i avançar en la consecució de l’objectiu: L’òptim desenvolupament del teu fill.

Serveis

Unitat de Diagnòstic  de Trastorns d’Aprenentatge i/o  del Neurodesenvolupament.

Unitat de diagnòstic complet de trastorns d’aprenentatge i/o del neurodesenvolupament mitjançant avaluació neuropsicològica i proves estandaritzades amb entrega d’informe diagnòstic i reunió de devolució de resultats amb proposta de tractament.

Mètode Glifing

Les habilitats lectores es poden entrenar. Amb el Mètode Glifing d’entrenament de la lectura, ho fem de manera sistemàtica, individualitzada i lúdica.
En què consisteix el Mètode Glifing?

Psicologia – Espai Balma

Hem establert un conveni de col·laboració amb Espai Balma per poder donar  suport psicològic al teu fill i ajudar-lo a superar aquells obstacles que l’impedeixen avançar.

més informació

YesWeCan-English

No és possible imaginar el futur dels més petits sense un sòlid domini de la llengua estrangera per excel·lència. A Logopèdics donem solució a les necessitats específiques del teu fill en l’aprenentatge de l’Anglès.
més informació

Beca Logopèdics

A Logopèdics creiem fermament que tots els nens han de tenir les mateixes oportunitats. Per aquest motiu hem creat la “Beca Logopèdics” que facilita el pagament del tractament logopèdic d’un nen cada any. Si és el teu cas, explica’ns-ho i estudiarem la teva sol·licitud amb la més absoluta discreció.

Estem a prop teu

C/ Enric Granados, 18 Baixos. 25006 Lleida.973 23 87 36info@logopedics.org

Horari

Dilluns a Divendres
9:30 a 13:30 i 16:00 a 20:00